Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 4. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

INTRAC ja Massey Ferguson avasid põllutöö hooaja

INTRAC ja Massey Ferguson avasid põllutöö hooaja
Foto: Eiliki Pukk
Möödunud reedel, 1. aprillil, toimus INTRACi Pärnu esinduses põllumajandus hooaja alguse puhul avatud uste päev, kus tutvustati INTRACi tootevalikusse lisandunud Massey Fergusoni põllumajandusmasinaid.

INTRAC Eesti eesmärk on Massey Fergusoni toodete turuosa lähiaastatel kasvatada 15 protsendini. sõnul on nende jaoks Eesti piirkond, kus nad usuvad oma toodete müügiedusse. „Massey Fergusoni tooted on töökindlad põllutöömasinad, mis oma kaasaegsete tehnoloogiliste lahendustega on loodud suurendama põllumajandustootjate efektiivsust. Oleme valmis pakkuma parimaid tooteid ning teenust Eesti turul koostöös INTRAC Eestiga, kes on sellest aastast meie uus volitatud koostööpartner,“ rääkis Moreau. sõnas, et ettevõttel on pea 22 aasta pikkune kogemus rasketehnika müügis, mis julgustas uude valdkonda sisenema. „Massey Fergusoni põllumajandusmasinate müük, hooldus ja remont annab nii meie ettevõttele kui meie senistele ja tulevastele klientidele lisandväärtust. Oleme ambitsioonikad ja plaanime Massey Fergusoni toodete turuosa lähiaastatel kasvatada 15 protsendini,“ lisas Teimann.d.

Ürituse avamisel kõnelenud Massey Fergusoni Kesk- ja Lääne-Euroopa ärijuht Frederic Moreau

INTRAC Eesti juhatuse esimees Tanel Teimann

Põllutööde hooaja avamisel osalesid mitmed põllumehed, kes mõnusas õhkkonnas nautisid maitsvaid kohalikust toorainest tehtud roogasid, Sepo Seemani meeleolukaid mänge ning adrenaliinirikast Jaan Roose slackline show

vasakult: INTRAC Eesti juhatuse esimees Tanel Teimann, Massey Fergusoni Kesk- ja Lääne-Euroopa ärijuht Frederic Moreau, Massey Fergusoni turundusjuht Campbell Scott, kombainide valdkonna ärijuht Põhja- ja Kesk-Euroopas Jens Christian Otte ja INTRAC Group AB juhatuse liige ja turundusjuht Fredrik Brandhorst
Foto: Eiliki Pukk
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960