Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 21. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaunimad vissid taas võistlustules Eesti Põllumajandusmuuseumis

Kaunimad vissid taas võistlustules Eesti Põllumajandusmuuseumis
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Reedel, 1. juulil valitakse Eesti Põllumajandusmuuseumis Eesti kauneim viss. Konkursil osaleb umbes 110 kõige kaunimat eesti holsteini ja eesti punast tõugu lehma. Näitus toimub Eesti Põllumajandusmuuseumi ja Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu koostööna.

Konkurss algab kell 10 ja orienteeruv võitja väljakuulutamine ja võitjate ringid 14.30 – 15.30

 

Esimene väljanäitus toimus eesti punase tõugu lehmadele 14. juunil 1990 ja sama aasta augustis tol ajal veel mustakirju tõu nime kandnud veistele. 2000. aastal kolis näitus-konkurss Ülenurmele Eesti Põllumajandusmuuseumisse. Alates 2012. aastast hinnatakse mõlemat tõugu samal konkursil.

 

Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu kontaktisik:

Juhatuse esimees

Tanel-Taavi Bulitko (tel. 

510 8253, [email protected])

 

Eesti Põllumajandusmuuseumi kontaktisik:

Turundus- ja kommunikatsioonijuht Katrin Vask (tel. 5348 2682, [email protected])

 

 

Lisainfo:

http://www.epm.ee/event/viss-2015/

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960