Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 1. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suur fotogalerii: puidutöösturid kogunesid Tallinnas

Suur fotogalerii: puidutöösturid kogunesid Tallinnas
Foto: Aare Hindremäe
Eile kogunes üle 130 puidutöösturi Tallinnas, et maha pidada esimene sektoripõhine konverents „Puidutööstuse Äriplaan 2018“. Konverentsi korraldas Äripäeva teemaveeb põllumajandus.ee.

Suur osalejate huvi oli tingitud esmalt uudishimust, toimus ju sellise ülesehituse ja teemavalikuga konverents esmakordselt. Valitud teemad olid olulised just puidutöösturile ja seda tuldigi kuulama. Muidugi oli osalejatel hea meel näha konkurente, kellega koos ka näiteks koolis omal ajal sai käidud.

Igal juhul oli konverents praktiline, mingit tühja juttu ei aetud. Nii lahati läbi kõik olulised teemad alates Euroopa Liidu keskkonnapoliitikast, toormest, era- ja riigimetsamahtudest ja tööjõust.

Kuulati Swedbank’i majandusprognoosi sektorile ja keskkonnateemadel andis õigusnõu Soraineni advokaat Karl Kask. Loomulikult said sõna ka praktikud – Harmet OÜ juht Toomas Kalev ja Est-For Investi üks juhtidest Aadu Polli.

Lisaks kuulutati välja Äripäeva puidutööstuse TOPi esikolmik.

Äripäeva puidutööstuse konverents
Foto: Aare Hindremäe
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960