Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 9. oktoober 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Dimedium kutsub infopäevale

Farm
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
17. oktoobril toimub Dimediumi infopäev “Hea udaratervis ja piima kvaliteet suurtes piimafarmides”, mis on suunatud Eesti piimafarmide juhtidele ja edukast karja udaratervisest huvitatud loomakasvatajatele.

Lisaks esitletakse esmakordselt trükisooja praktilist eestikeelset käsiraamatut “Udaratervis”. Raamatu tõlkija, sisutoimetaja ja ürituse moderaator on Eesti Maaülikooli dotsent Piret Kalmus, kes maailmapraktika tippteadmiste taustal jagab soovitusi spetsiaalselt Eesti piimafarmidele.

Infopäeva lektor on Bert van Niejenhuis  – praktiseeriv loomaarst ja Hollandi fi¬rma CowSignals tippkoolitaja, kes on loomatervise lektorina esinenud Euroopas, Aasias ja Põhja-Ameerikas. Ta on lõpetanud Hollandi Utrechti Ülikooli loomaarstiteaduskonna, ennast täiendanud ja praktiseerinud California Ülikooli juures ja Venemaal. Suure osa oma ajast on ta töötanud veterinaararstina

Hollandi farmides, spetsialiseerudes tootmisloomadele. 2014. aastal andis dr. Niejenhuis telesilla vahendusel söötmise signaalide teemal populaarse loengu ka Eestis.

Mis mõjutab udaratervist? Kuidas rakendada udaratervist parandavaid võtteid? Millised võtted sobivad just minu farmile? Kõigele sellele ja veel paljudele teistele küsimustele saate vastused juba 17. oktoobril toimuval infopäeval Viljandi Kutseõppekeskuses Vana-Võidus.

Infopäev on osalejatele TASUTA. Lisainfo ja registreerumine: [email protected] või https://www.dimedium.ee/et/konverents

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960