Autor: Põllumajandus.ee • 28. juuli 2023

Eesti Maaülikool avab kaheksa uut mikrokraadiprogrammi

Eesti Maaülikool ootab sel aastal täiskasvanud õppijaid seitsmeteistkümnesse mikrokraadiprogrammi, neist kaheksa programmi avatakse esmakordselt.
Eesti Maaülikool avab kaheksa uut mikrokraadiprogrammi.
Foto: Kristina Kurm

Eesti Maaülikooli avatud ülikooli juhataja Kristina Marrani sõnul on mikrokraad hea võimalus end mõne teemaga põhjalikult kurssi viia. „Mikrokraadiprogramm koosneb tasemeõppeainetest. See tähendab, et õppija osaleb n-ö tavalistes ülikooli loengutes koos teiste üliõpilastega, kuigi formaalselt ülikooli sisse ei astu. Kindlasti on mikrokraadiõpe selle võrra põhjalikum ja võimaldab suuremat süvenemist kui tüüpiline 1-2 päevane täienduskoolitus, samuti annab see võimaluse tõsta enda professionaalsust soovitud valdkonnas,“ selgitas Marran mikrokraadide eeliseid. Programmide maht jääb 6-30 ainepunkti (EAP) vahele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960