Autor: Martin Johannes Teder • 4. august 2023

Otse taevast: lihaveisekasvataja kasumireale potsatas pea 50 miljonit eurot

Suurettevõtja Margus Linnamäele kuuluv lihaveisekasvatus Tsura Talu, mida saadavad erinevad jagunemised, ühinemised ja uued ärikehad, kogus mullu 46,9 miljonit eurot puhaskasumit.
Tsura talu tegemisi juhib aastaid Margus Keldo, keda on pärjatud ka Parima lihaveisekasvataja tiitliga.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Neeruti külas Valgamaal tegutseva Tsura Talu käive oli eelmisel aastal kõigest 275 241 eurot ning ärikahjum ulatus ligi 1 miljoni euroni. Päästerõnga ja priske puhaskasumi pakkusid ettevõttele müstilised muud finantstulud.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960