Autor: Põllumajandus.ee • 16. august 2023

Luua Metsanduskooli tahetakse õppima tulla

Luua Metsanduskoolis on sessiooniõppes kõige suurem tung matkajuhi erialale, kus ühele kohale soovib õppima asuda 5,09 inimest; sellele järgnevad arboristi eriala, kus konkurss on 3,5 inimest kohale ning metsatehnik, kus ühele kohale kandideerib 2,63 inimest. Otse põhikoolist tulnud noorte hulgas oli kõige populaarsem eriala harvesterioperaatori eriala (2,58 inimest kohale).
Suurim konkurss Luua Metsanduskoolis on matkajuhi erialale
Foto: Rain Rähn/Luua Metsanduskool

Koolijuhi Haana Zuba-Reinsalu sõnul on populaarsemad erialad viimaste aastatega sarnased ning kuna Luua Metsanduskool on ainuke kool, kus õpetatakse praktilist metsandust on loomulik, et tugevusteks on need erialad, mis seotud eelkõige metsandusega ning loodusega.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960