Autor: Põllumajandus.ee • 19. märts 2024

Kindlustusfirma: põllumajanduses on hakanud õnnetusi juhtuma aastaringselt

„Kui varasemalt juhtus põllutehnikaga rohkem õnnetusi kevad-sügisel viljasaaduste külvamise ja koristamise perioodil, siis nüüd juhtub neid pea aastaringselt, sest lisandunud on kultuurtaimede sorte, mille koristamine käib lume tulekuni välja,“ nentis Salva Kindlustuse kindlustusdirektor Urmas Kivirüüt.
Kui varem juhtus põllutöömasinatega õnnetusi enamasti kevadel ja sügisel, siis nüüd pole harvad ka talvised õnnetused.
Foto: Salva Kindlustus

Salva Kindlustuses teatatud kahjujuhtumite statistika kohaselt tekitas möödunud talvel enim probleeme libedus, millega kaasnes hulgaliselt luumurde ja liigeste välja väänamisi, sõiduautode teelt välja paiskumisi ning põllumasinate ümberpaiskumisi. Suurima rahalise kahju põhjustas aga tootmishoone põleng Sauel.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960