Autor: Põllumajandus.ee • 9. mai 2024

Kristen Michal: kliimakindla majanduse seadus tagab hoitud looduse

Kliimaministeerium avalikustatud kliimakindla majanduse seaduses pannakse rõhk puhta energiatootmise kasvule, looduse hoidmisele ning uute tööstuste rajamisele. Seaduseelnõu läheb kooskõlastusringile maikuu jooksul.
Kliimaminister Kristen Michal.
Foto: Andras Kralla

“Suur taastuvenergiale üleminek loob ruumi uute tööstuste arenguks Eestis. Puhas ja soodsama hinnaga energia vähendab heitmeid, tõstab majanduse konkurentsi- ning ekspordivõimet ja annab ruumi uusi tööstusi Eestisse tuua. See on kliimakindla majanduse seaduse panus meie jõukuse ja majanduse kasvu. Saastamise koomale tõmbamine, uutele tehnoloogiatele üleminek ja selged reeglid omakorda tagavad Eestis väga olulise – meie puhta ja hoitud looduse kaitse,” selgitas kliimaminister Kristen Michal.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960