Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 5. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Integreeritud taimekaitse - tasuta infopäevad

Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames infopäeva integreeritud taimekaitse teemadel.

Infopäev: INTEGREERITUD TAIMEKAITSE

Sihtrühm: põllumajandustoodete tootmise, toidu tootmise või töötlemisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud juriidilised isikud ja tema töötajad

Maht: ühepäevane koolitus, 6 akadeemilist tundi auditoorset tööd

Toimumisaeg ja -koht:

20.03.2014 - Pesa Hotell, Uus tn 5, Põlva;

27.03.2014 - Eesti Maaülikooli tehnikamaja, Kreutzwaldi 56, III korrus, ruum 303, Tartu;

10.04.2014 - Tamula Hotell, Vee tn 4, Võru

Teemad:

Agrotehniliste võtete (mullaharimine, viljavaheldus jm) rakendamine integreeritud taimekaitsesUmbrohtude bioloogilised iseärasused ja nende mõju umbrohtumusele ja umbrohutõrjelePestitsiidide optimeeritud kasutamine lähtuvalt põlluseisundistVeebipõhine taimekaitse nõustamine: I-Taimekaitse umbrohutõrje kasutamine.Enamlevinud teravilja- ja rapsihaigused, integreeritud taimekaitse meetodid nende tõrjeks, I taimekaitse suunisedIntegreeritud taimekaitse rakendamise hindamine, I-Taimekaitse haigustõrje ja valgemädaniku tõrjemudelite kasutamine

Õppejõud: Eesti Maaülikooli Põllumajandus- ja keskkonnainstituudi, taimekasvatuse ja rohumaaviljeluse osakonnast Liina Talgre, dr, teadur ja Enn Lauringson, dr, dotsent, Eesti Taimekasvatuse Instituudist teadur Pille Sooväli, dr

Ajakava:

10.00 - 11.30 õppetöö

11.30 - 11.45 kohvipaus

11.45 - 13.15 õppetöö

13.15 - 13.30 paus

13.30 - 15.00 õppetöö

Kursus on sihtrühmale tasuta.

Kohtade arv on piiratud, vajalik eelregistreerimine Maaülikooli avatud ülikooli telefonidel 731 3275, 731 3175, 731 3174 või täites registreerumisvormi SIIN.

 

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960