Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 1. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Scandagra Eesti: Tule põllupäevale!

Scandagra Eesti: Tule põllupäevale!
Autor: Meelika Sander-Sõrmus
Veel on võimalus registreeruda suvisele Põllupäevale, mis toimub 5. juulil Viljandimaal - Viljandimaa katsekeskuses, Matapera külas.

Põllupäev sisustatakse järgmiste teemadega:

-          Põldkatsetega – uued sordid ja lahendused taimekaitses;-          Paneme joonele 3 pritsi: Horsch, Hardi ja Kuhn;-          Pritsimise teemal peame maha väikese seminari;-          Tutvume Väderstadi uusimate seadmetega;-          Scandagra kauplused tutvustavad oma kaubavalikut eraldi kaupluste telgis;-          Suurima söödatehasena pakume laia valikut söötasid – tibudest – veisteni. Kohapeal soodsad pakkumised ja nõustajad;-          Tuhalaotus – kuidas see käib? Vastused spetsialistidelt ja reaalne töödemo põllul;-          Meelt lahutab ja teadmisi jagab AHHAA teadusteater;-          Võimalus teha parimaid tehinguid sügishooajaks ja osa saada üllatustest. Kogu täpsem kava leitav .SIIT

Registreeru põllupäevale SIIN

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid AunapPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751