Scandagra Eesti: Tule põllupäevale!

Scandagra Eesti: Tule põllupäevale!  Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Veel on võimalus registreeruda suvisele Põllupäevale, mis toimub 5. juulil Viljandimaal - Viljandimaa katsekeskuses, Matapera külas.

Põllupäev sisustatakse järgmiste teemadega:

-          Põldkatsetega – uued sordid ja lahendused taimekaitses;-          Paneme joonele 3 pritsi: Horsch, Hardi ja Kuhn;-          Pritsimise teemal peame maha väikese seminari;-          Tutvume Väderstadi uusimate seadmetega;-          Scandagra kauplused tutvustavad oma kaubavalikut eraldi kaupluste telgis;-          Suurima söödatehasena pakume laia valikut söötasid – tibudest – veisteni. Kohapeal soodsad pakkumised ja nõustajad;-          Tuhalaotus – kuidas see käib? Vastused spetsialistidelt ja reaalne töödemo põllul;-          Meelt lahutab ja teadmisi jagab AHHAA teadusteater;-          Võimalus teha parimaid tehinguid sügishooajaks ja osa saada üllatustest. Kogu täpsem kava leitav .SIIT

Registreeru põllupäevale SIIN

Jaga lugu:

Põllumajandus.ee suurtoetajad:

PÕLLUMAJANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad põllumajanduse uudised igal nädalal enda postkasti.

Põllumajandus.ee toetajad:

Meelika Sander-Sõrmus
Meelika Sander-Sõrmuspollumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Ana Madismäe
Ana MadismäeReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150