Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 9. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MTA hakkas saatma maamaksuteateid

MTA hakkas saatma maamaksuteateid
Foto: PantherMedia/Scanpix
Maksu- ja tolliamet (MTA) saadab alates tänasest maaomanikele maamaksuteateid. Kokku saadetakse välja 369 292 teadet 309 659 isikule, teatas MTA.

Ligikaudu 80 protsenti teadetest jõuab inimesteni e-kirja vahendusel, 8503 inimesele saadetakse info maksuteate kohta SMSiga ning 53 337 inimesele posti teel.

Lühisõnumi ja e-postiga teateid hakkas amet järjest välja saatma täna, paberil maamaksuteated peaksid adressaatidele kohale jõudma hiljemalt 15. veebruariks.

Kuni 64eurone maamaks mis tahes kohaliku omavalitsuse üksuses asuvalt maalt tuleb sel aastal tasuda ühekorraga 2. aprilliks. Maamaksust, mis ületab 64 eurot, peab tasuma 2. aprilliks vähemalt pool, kuid mitte vähem kui 64 eurot. Ülejäänud osa maamaksust saab tasuda hiljemalt 1. oktoobriks.

Ka tänavu on maksumaksjal võimalus jätta osa tulumaksu tagastuse summast maamaksu katteks.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960