Autorid: Meelika Sander-Sõrmus, Põllumajandus.ee • 25. aprill 2019

Äripäeva raadio: Mida plaanib uus maaeluminister?

Täna kell 15.00 on Äripäeva raadio põllumajandussaates Kasvupinnas külas vastne maaeluminister Mart Järvik.
Fotol (vasakult) Vahur Tõnissoo, Mart Järvik, Roomet Sõrmus.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Uuel ministril on Tartu Ülikooli loodusteaduste magistrikraad ja aastatepikkune töökogemus ettevõtjana ning ligemale 20 aastat staaži avalikus sektoris, olles sellest üle 15. aasta töötanud vallajuhina.

Ministri sõnul on oluline, et maapiirkonnad areneks samamoodi nagu linnapiirkonnad, et maale tuleks rohkem neid, kes tõesti tahavad seal ettevõtlusega tegeleda ja luua seeläbi ka uusi töökohti. Vastne maaeluminister näeb ka vajadust teha rohkem sisulist koostööd Keskkonnaministeeriumiga.

Koos uue maaeluministriga on saates külas ka Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse esimees Roomet Sõrmus. Üheskoos arutletakse põllumajandust ja maaelu puudutavatel teemadel – mis on meie põllumajanduses ja maaelus hästi, mis vajaks muutmist, milline peaks olema põllumajandustoetuste süsteem, kas ikka otsetoetused jäävad ja paljust muustki.

Saadet juhib Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse liige Vahur Tõnissoo.

Kuula saadet SIIT.

Eelnevalt toimunud põllumajandussaateid saad järelkuulata SIIT.

Saadet toetab Bayer OÜ.

Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105