Autorid: Meelika Sander-Sõrmus, Põllumajandus.ee • 5. juuli 2019

Danish Agro lõi Soomes uue masinafirma

Danish Agro hakkab alates 1. augustist 2019 Soomes müüma CLAASi, HORSHi, RAUCHi ja SAMSONi põllutehnikat läbi vastloodud ettevõte Finnish Agro Machinery Oy.
Claasi kombain oma tuntud kvaliteedis.
Foto: Pixabay

Alates 1. augustist 2019 hakkab Finnish Agro Machinery Oy esindama Soome turul kvaliteetseid masinabrände, nagu CLAAS, HORSH, RAUCH ja SAMSON. Uue ettevõtte omanik on Danish Agro grupp, mis hiljuti ostis Euroopa Komisjoniga kooskõlas juba turul oleva ettevõtte CLAAS Soome osakud.

Danish Agro grupi tegevjuht Henning Haahr on komisjoni heakskiiduga väga rahul. „Me saime lõpuks võimudelt heakskiidu ning soovime luua hea koostöö KESKO ettevõttega ja peavarustajatega. Olen eriti rõõmus, et saame tugineda olemasolevale ja väga kogenud juhtkonnale, samuti müügi- ja teenindusorganisatsioonile. Usun, et uuel firmal on ees positiivsed arengud,“ rääkis Haahr.

Danish Agro Machinery ärijuht Jen Skifter lisas, et on Haahriga nõus. „Nüüd, Danish Agro tiiva all, keskendume me arenevale turule isegi enam kui enne. Meil on selged sihid kasvatada oma turgu üle kogu Soome ja loodame järgnevate aastate jooksul näha positiivseid tulemusi,“ lisas ta.

Danish Agro hakkab esindama nii CLAAS kui John Deere kaubamärke Soomes, viimast on esindatud juba aastaid läbi tütarettevõte Hankkija Oy.

„Soome põllumajanduse struktuur on muutumas vähemaarvuliste ent suuremate põllumajandusfirmade poole, vajades parimat võimalikku nõu, mis puudutab uutesse põllumajandusmasinatesse investeerimist. Ma olen kindel, et meil on positiivne mõju Soome põllumajandusele tänu uuele struktuurile, mille abil meil on võimalik pakkuda suurt valikut maailmaklassi brände ja kvaliteetseid maaharimismasinaid,“ ütles Skifter.

Viimase 3 aasta jooksul on Danish Agro edukalt kasvanud ja laienenud Põhja-Euroopa tähtsaimaks masinaäriks, olles üks kolmest põhilisest Euroopa masinamüüjast, kelle müügitegevus ulatub 9 riiki.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960