PRIA: Põldude joonistamisega tasub oodata aprillini

PRIA soovitab taotlejatel oodata „Minu põllud“ teenuses põldude joonistamisega, sest põldude puhul ei ole kindlaks tehtud andmete asendamine veel toimunud. Automaatne asendamine „Minu põllud“ ja „Minu niidud“ teenuses toimub esimesel võimalusel aprillikuus.

Põldude joonistamisega tasub oodata aprillini.  Foto: Pixabay

Juhul kui Te siiski teete muudatusi oma põldude piirides, siis palub PRIA arvestada võimalusega, et tehtud muudatused võivad kaotsi minna. Küll aga võib juurde joonistada uusi põlde või alasid tervikuna, sest neid asendamine ei mõjuta.

Esitage põllumassiivide piiridega seotud avaldus varakult

PRIA tuletab maakasutajatele meelde, et neil, kel on plaanis sel aastal uusi maid kasutusse võtta ja sinna pindalapõhiseid toetusi taotleda, tuleks sellest PRIAle võimalikult varakult teada anda. Uutest maadest ja olemasolevate põllumassiivide ning säilitatavate maastikuelementide piiride muudatustest saab PRIAt kõige mugavamalt teavitada vana e-PRIA teenuse „Põllumassiivi või maastikuelemendi piiri ettepanek“ kaudu.

Taotleja vastutab küll täielikult pindalatoetuste taotlusele märgitud pindala õigsuse eest, kuid varajane teavitamine põllumassiivide piiride muutustest vähendab märgatavalt võimalust hiljem ületaotlemise eest toetussumma vähendust saada.

Jaga lugu:

Põllumajandus.ee suurtoetajad:

PÕLLUMAJANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad põllumajanduse uudised igal nädalal enda postkasti.

Põllumajandus.ee toetajad:

Meelika Sander-Sõrmus
Meelika Sander-Sõrmuspollumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150