Autor: Põllumajandus.ee • 8. veebruar 2021

Alanud on registreerimine Eesti põllumajanduse aastanäitusele EPA2021

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda kutsub kõiki põllumajanduse ja maamajanduse valdkonna ettevõtjaid osalema Eesti põllumajanduse aastanäitusel EPA2021, mis toob 13.-14. oktoobrini 2021 kaheks päevaks Tartusse sektori tipptegijad.
Alanud on registreerimine Eesti põllumajanduse aastanäitusele EPA2021.
Foto: EPKK

EPA2021 on kolmandat korda Eesti Rahva Muuseumi inspireerivas ja kvaliteetses keskkonnas toimuv uue põlvkonna väljanäitus, mis ühendab endas ärikülastajale suunatud B2B messi, mitu konverentsi ja mitmekesise seminariprogrammi. Aastanäitus toob kokku Eesti maamajandussektori otsustajad ning põllu- ja metsameeste kõige olulisemad koostööpartnerid. EPA2021 on hea võimalus põllu- ja metsameestele teha kokkuvõtteid lõppenud aastast ja sõlmida äripartneritega tulevikku vaatavaid kokkuleppeid.

Näituse keskmes on ettevõtja ja tema vajadused – see on ettevõtjatele suunatud sündmus, mis pakub valdkonna professionaalidele platvormi omavahelisteks kohtumisteks ja mõttevahetusteks. EPA korraldusmeeskonnas on Eesti juhtivad maamajandusettevõtjad. Selle suursündmuse loovad sektoris tegutsevad ettevõtjad ise vastavalt oma vajadustele ja ootustele.

Aastanäitusele on eksponendina oodatud osalema ettevõtjad maamajandusega seotud erinevatest valdkondadest: põllumajandus, toidutööstus, metsandus, söödad ja söödalisandid, väetised ja taimekaitse, digitehnoloogiad, põllumajandustehnika ja -masinad, loomakasvatustehnoloogia, veterinaaria, bioenergeetika, aiandus, finantseerimine jne. Osalevatel ettevõtetel on kahe päeva jooksul võimalik nii messil kui seminariprogrammis tutvustada külastajatele maamajanduse trende, uuendusi ning innovaatilisi tehnoloogiaid, mis aitavad ettevõtetel paremini majandada ja leida lahendusi igapäevastele väljakutsetele.

Esimene aastanäitus 2019. aastal tõi kokku ligi 3000 põllumajandussektori inimest, näitusel oli esindatud 112 ettevõtet, toimus 3 konverentsi ja 52 seminari. Vaatamata sellele, et koroonapiirangud muutsid 2020. aastal messide korraldamise väga keeruliseks ja enamus suursündmusi jäi ära, siis teine aastanäitus EPA2020 erinevate takistuste kiuste siiski toimus. Epidemioloogilisest olukorrast ja külastajate arvule seatud piirangutest tulenevalt jäi messi külastatavus küll alla eelmisele aastale, kuid näitusel osales pea 2000 inimest. Eksponente oli ligi 90, toimus 4 konverentsi ja üle 30 seminari.

Enamik tagasisidet andnud eksponentidest pidas messi toimumist ka koroonapandeemia tingimustes oluliseks ning on andud kahele esimesele aastanäitusele hea või väga hea hinnangu. Osalejad hindasid messi head korraldust, asjalikku õhkkonda ning ERMi kaasaegset keskkonda. Samuti meeldib ettevõtjatele, et mess on fokusseeritud ärikülastajale ning külastajate hulgas on olnud eelkõige põllumajandusettevõtete juhid ja otsustajad. Ka messi külastajad peavad sügisest messi väga oluliseks ning väga kõrge hinnangu on saanud aastanäituse formaat.

EPA2021 raames toimuvad mitmed valdkonna jaoks olulised suured konverentsid, hetkeseisuga on kindel Lihaveisekasvatuse aastakonverentsi, Metsandusfoorumi 2021 ja konverentsi Maheturg 2021 toimumine, kuid oodata on teiste sündmuste lisandumist. Taaskord pakutakse osalejatele sisukat seminariprogrammi väga erinevatel teemadel. Lisainfo ja registreerimine www.epamess.ee.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960