Autor: Põllumajandus.ee • 21. aprill 2022

Täna algab Maamess 2022!

Täna saab Tartus alguse rahvusvaheline maaelule ja maamajandusele pühendatud Maamess, mis on üle mitme aasta taas võõrustamas põllumajanduse, metsanduse, aianduse ja toidutööstuse ettevõtteid. Maamessist võtab osa ligemale 430 eksponenti kaheksast riigist.
Maamess on Eesti suurim mess ning suurim Baltikumis omataoliste seas.
Foto: Maamess

Maamessi projektijuhi Margus Kikkuli sõnul ei oleks 2019. aasta Maamessi lõppedes keegi osanud ette ennustada, et järgmist messi tuleb kolm aastat oodata, kuid koroonapandeemia lõi korraldajate plaanid sassi. Kui muidu oleks tänavu Maamessi ajaloos kätte jõudnud oluline verstapost ehk 30. toimumiskord, peab seda projektijuhi sõnutsi veel kaks aastat ootama. “Juubelimessi tähistame 2024. aastal, kui Tartu koos Lõuna-Eestiga kuulutatakse Euroopa kultuuripealinnaks. Kindlasti planeerime siis messiprogrammi juubeliväärilisi tegevusi, mis haakuvad ka kultuuripealinna eesmärkidega ning oleme valmis võõrustama varasemast rohkem rahvusvahelisi külalisi,” märkis ta.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960