Autor: Põllumajandus.ee • 13. detsember 2022

Veisekasvatuse jätkusuutlik areng vajab muutusi

Eesti oli esindatud BovINE partnerite konverentsil Brüsselis, kus osales üle 250 delegaadi Euroopast ja ELi peamised poliitikakujundajad, sh DG Agri, DG Sante, Copa-Cogeca ja EUFRAS.
Erinevat tõugu nuumloomad Laimjalas Saaremaal.
Foto: Eiko Kink

Peamine sõnum konverentsil oli, et veisekasvatuse jätkusuutlik areng vajab muutusi ja selleks on meie veisekasvatajad positiivselt meelestatud. Maeve Henchion, BovINE koordinaator koverentsil Brüsselis ütles, et BovINE-võrgustiku projekt on selgelt näidanud, et farmerid ise on muutuste loojad ja seega mängivad olulist rolli probleemidele lahenduste leidmisel ja rakendamisel.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960