Autor: Põllumajandus.ee • 13. märts 2023

Läänemeresõbraliku taluniku 2023. aasta konkurss ootab osalejaid

Käesoleva aasta Läänemere-sõbraliku taluniku konkurss on avatud. Loodussõbralikud põllumajandajad on võtmetähtsusega meile hädavajaliku puhta veekeskkonna tagamisel. Konkurss on mõeldud tunnustamaks talunikke, kes enda tegevusega veekeskkonda leostuvaid toitaineid aitavad vähendada.
Käesoleva aasta Läänemere-sõbraliku taluniku konkurss on avatud.
Foto: Pixabay

Kandideerima on kutsutud nii väiksed kui suured, nii tava- kui ka mahetootjad. Keskkonda säästvad ja veekvaliteeti hoidvaid põllumajandustootjad oodatakse kandideerima kuni 9. aprillini.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960