Autor: Põllumajandus.ee • 5. juuli 2023

Põuane kevad-suvi põhjustas veenappuse, millest taastumine võtab aega

Keskkonnaagentuuri hüdroloogiaosakonna juhataja Jana Põldnurk selgitab, kuidas põuane kevad-suvi mõjutas meie veeressursse, kus piirkondades esines kõige enam veenappust ning kaua taastumine aega võtab.
Kuigi täna tundub, et sademeid on tulnud kõvasti, on seda siiski liiga vähe, et saada normaalseid saake.
Foto: Pixabay

„Põllumehed peavad oma pisaratega põldu kastma, kui viljasaagid veepuuduse tõttu hakkavad ikalduma,“ ütles Keskkonnaagentuuri hüdroloogiaosakonna juhataja Jana Põldnurk 16. juuni Vikerhommikus.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960