Autor: Põllumajandus.ee • 4. oktoober 2023

Ekspert: metsaomanik on pädev enda kasvukohta sobilikke istikuid valima

Metsauuendustoetuste piiramine, mida taotleb Eesti Metsataimetootjate Liit, ajaks käe sügavale metsaomaniku taskusse, hoiatab konsulent ja metsandusekspert Atso Adson.
Metsauuendus Lääne-Virumaal.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Eesti Metsataimetootajte Liit on survestanud riiki võtma metsauuendustoetust metsaomanikelt, kes kasutavad Eesti seemnest välismaises taimlas kasvatatud istikuid. Adsoni kinnitusel on metsaomanikud üldjuhul ise kõige pädevamad enda kasvukohta sobilikke istikuid valima.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960