Maamessi metsatehnika demonstratsioon jääb ära

Võttes arvesse praeguseid ilmaolusid ja pikemat ilmaprognoosi, otsustas Maamessi korraldustoimkond jätta ära Maamessi avapäevale, 18. aprillile planeeritud metsatehnika demonstratsiooni messiala lähistel metsas.

„Käisime lanki vaatamas ja veel praegu on seal paks lumi, mis ei näita sulamise märkegi,“ rääkis Maamessi projektijuht Margus Kikkul. „Ilmaolud on tõesti ekstreemsed, kui masinad langile töötama pääseksidki, siis pealtvaatajatel pole seal mingit võimalust. Kui aga juhtuks ime ja ilm läheks soojaks, oleks raielangil porimülgas. Tuligi langetada raske otsus ja kahjuks jääb metsatehnika töödemonstratioon metsas ära. Metsatehnikat näeb Maamessi alal aga rohkesti,“ lisas Kikkul.

Maamess toimub Tartu Näituste messikeskuses ja välialal 18.-20. aprillil. Messile on regitreerunud rohkem kui kolm ja poolsada eksponenti üheksast riigist.

 

 

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised