Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 6. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oilseeds Trade kutsub põllupäevale

Oilseeds Trade kutsub põllupäevale
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Oilseeds Trade kutsub põllumehi 16. juunil kell 11-15 Savikotis toimuvale põllupäevale.

Vaatame tootmispõlde ja -katseid ning lupjamisdemo, vahetame kogemusi ja tutvume Deutz-Fahr traktoritega. Põlluringile viib ja tagasi esindusse toob meid mugav buss, päeva lõpetab ühine lõunasöök. Infopäev algab ja lõpeb Savikoti Agros.

MIS TOIMUB?

Tootmispõldudel saab näha nuutrikindlaid suvi- ja talirapse;Uute oa- ja talinisusortide võrdlus;Räägime erinevatest väetus- ja taimekaitseskeemidest;Anname nõu, kuidas tõsta tootlikkust ning tulusust;Kuuleme vedelväetiste olulisusest tänapäevases viljeluses;Saab tutvuda Deutz-Fahr traktoritegaNordkalk lupjamisdemo

[email protected]

SIIN

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960