Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 6. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Oilseeds Trade kutsub põllupäevale

Oilseeds Trade kutsub põllupäevale
Autor: Meelika Sander-Sõrmus
Oilseeds Trade kutsub põllumehi 16. juunil kell 11-15 Savikotis toimuvale põllupäevale.

Vaatame tootmispõlde ja -katseid ning lupjamisdemo, vahetame kogemusi ja tutvume Deutz-Fahr traktoritega. Põlluringile viib ja tagasi esindusse toob meid mugav buss, päeva lõpetab ühine lõunasöök. Infopäev algab ja lõpeb Savikoti Agros.

MIS TOIMUB?

Tootmispõldudel saab näha nuutrikindlaid suvi- ja talirapse;Uute oa- ja talinisusortide võrdlus;Räägime erinevatest väetus- ja taimekaitseskeemidest;Anname nõu, kuidas tõsta tootlikkust ning tulusust;Kuuleme vedelväetiste olulisusest tänapäevases viljeluses;Saab tutvuda Deutz-Fahr traktoritegaNordkalk lupjamisdemo

[email protected]

SIIN

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid AunapPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751