19. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Börs: Piimahindade tõus kiirenes märgatavalt

Foto: Pixabay.com
Nädala börsiuudised: piimahindade tõus kiirenes märgatavalt; Phosagro: väetiste hinnad hakkavad tõusma; Saksamaa nisutoodangu prognoose vähendatakse; Venemaa tootmine tõuseb; nafta hind ületas 50 dollari taseme.

Piimahindade tõus kiirenes märgatavalt

kooritud piima pulbri hind

Phosagro: väetiste hinnad hakkavad tõusma

Saksamaa nisutoodangu prognoose vähendatakse

Areenile astub Venemaa

Toidunisu hind

Rapsiseemnete hind

USAs

maisi hind

nisu

Sojaubade hind

kakao hind

Robusta kohvi

Nafta hind ületas 50 dollari taseme

Rotterdami 95 bensiini hind

Autor: Mait Kraun, kaasautor

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960