• 05.02.19, 14:12
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Rakvere lihatööstuse juurdeehitus on valmis

Septembris alanud Rakvere lihatööstuse praetoodete osakonna 2000 m² suurune juurdeehitus sai veebruari alguses valmis. Nüüd hakatakse paigaldama uut praetoodete küpsetus- ja pakendamistehnoloogiat.
Rakvere lihatööstus
  • Rakvere lihatööstus Foto: HKScan Estonia
„8 miljoni euro suurune investeering Rakvere lihatööstuse laienemisse edeneb plaanide kohaselt ning uue tootmistehnoloogiaga moodne praetoodete osakond on tootmisvalmis eeldatavasti kevade teises pooles,“ ütles HKScan Estonia juhatuse esimees Anne Mere.
„Euroopas kasvab hakklihast valmistoodete turg 10% aastas ning investeering kõige uuemasse küpsetus- ja tootmistehnoloogiasse võimaldab meil lansseerida uusi ja innovaatilisi tooteid mitte ainult Eestis ja Baltikumis vaid ka teistel HKScani koduturgudel. Hetkel töötame ka uute ja keskkonnasõbralike tootepakendite lahendustega, mida tänapäeva tarbija hindab kahtlemata aina enam,“ lisas Mere.
Tänu investeeringule muutub tootmine Rakveres keskkonnasäästlikumaks, kuna uus tehnoloogia võimaldab säästa 5% energiakuludelt ning elektri asemel võetakse energiaallikana kasutusele gaas. Ehitustöid Rakvere lihatööstuses teostab Lääne-Virumaa kohalik ehitusettevõte Antaares AS.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 12.12.24, 18:04
Multifunktsionaalsed Giant rataslaadurid ja 650+ tööseadet
27 aasta jooksul on TOBROCO-GIANT arenenud ülemaailmseks kompaktlaadurite liidriks, pakkudes üht kõige ulatuslikumat tooteportfelli selles valdkonnas. Ettevõtte missiooniks on pakkuda intelligentseid lahendusi, mis lihtsustavad igapäevast tegevust erinevates tööstusharudes, olgu selleks siis ehitus, põllumajandus, haljastus või omavalitsused.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele