Autor: Põllumajandus.ee • 12. detsember 2019

Kestab MESi hange Maaettevõtlusfondi valitseja leidmiseks

Maaelu Edendamise Sihtasutus (MES) annab teada, et riigihangete registris on avaldatud hange Maaettevõtlusfondi valitseja leidmiseks, mille osalemistaotluste esitamise tähtaeg on 19.12.2019 kell 11.00.
Kestab MESi hange Maaettevõtlusfondi valitseja leidmiseks.
Foto: Äripäev AS

Hankega soovib MES leida fondivalitsejat, kes looks sihtasutuse ja teiste fondivalitsejate poolt kaasatud investorite rahalise panuse abil investeerimisfondi, mis teostaks investeeringuid põllumajandus-, metsandus- ja kalandussektori ning toiduainete ümbertöötlemise ning muu biomajandusega tegelevate väikese- ja keskmise suurusega ettevõtete omakapitali ja võlainstrumentidesse.

Hange on leitav SIIT.

Infovahetus hankest huvitatutega ja osalejatega toimub riigihangete registris.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960