Eesti Maaülikoolis toimuv toiduvaldkonna ideekonkurss "Üllatav (jõulu)kink" on jõudnud kulminatsioonini, kui 11. veebruaril on kavas konkursi finaal.

- Konkursi finaal toimub 11. veebruaril Eesti Maaülikooli peahoone aulas.
- Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Konkursile kutsuti osalema kõiki Eesti Maaülikooli töötajad ja tudengid, nii üksi kui grupina. Kokku laekus konkursile seitse ideekavandit, kelle hulgast valis žürii edasisteks näidiste valmistamiseks välja viis: Pagari jõulukink, Sweet Potato Cracker, Leivalill, Kilgibatoonid ja Blackcurrant covered chocolate.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Jälle on üks hooaeg lõppemas ning 2025. aasta saagid on peagi salves. Aasta oli meil taas keeruline, oma jahedate ilmade ja rohkete sademetega, nagu tavaliselt – põllumajanduses ei hakka kunagi igav.