Eesti Maaülikoolis toimuv toiduvaldkonna ideekonkurss "Üllatav (jõulu)kink" on jõudnud kulminatsioonini, kui 11. veebruaril on kavas konkursi finaal.

- Konkursi finaal toimub 11. veebruaril Eesti Maaülikooli peahoone aulas.
- Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Konkursile kutsuti osalema kõiki Eesti Maaülikooli töötajad ja tudengid, nii üksi kui grupina. Kokku laekus konkursile seitse ideekavandit, kelle hulgast valis žürii edasisteks näidiste valmistamiseks välja viis: Pagari jõulukink, Sweet Potato Cracker, Leivalill, Kilgibatoonid ja Blackcurrant covered chocolate.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Faresin Industries S.p.A., mille peakontor asub Breganzes (VI), projekteerib, toodab ja turustab loomakasvatussektori söödamiksereid ning neile vajalikku ratsioonianalüüsi tarkvara, samuti põllumajandus-, tööstus- ja ehitusrakenduste teleskoopkäitlejaid. Praeguse presidendi Sante Faresini poolt 1973. aastal asutatud ettevõte ühendab tugeva perejuhtimise traditsiooni rahvusvahelise kontserni dünaamilisusega, mis tegutseb ülemaailmselt laialdase tütarettevõtete, edasimüüjate ja edasimüüjate võrgustiku kaudu. 2023. aastal tähistas ettevõte oma 50. juubelit.