• 10.02.22, 16:03

Maaülikooli ideekonkursi finaalis võistlevad uudsed toidutooted

Eesti Maaülikoolis toimuv toiduvaldkonna ideekonkurss "Üllatav (jõulu)kink" on jõudnud kulminatsioonini, kui 11. veebruaril on kavas konkursi finaal.
Konkursi finaal toimub 11. veebruaril Eesti Maaülikooli peahoone aulas.
  • Konkursi finaal toimub 11. veebruaril Eesti Maaülikooli peahoone aulas.
  • Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Konkursile kutsuti osalema kõiki Eesti Maaülikooli töötajad ja tudengid, nii üksi kui grupina. Kokku laekus konkursile seitse ideekavandit, kelle hulgast valis žürii edasisteks näidiste valmistamiseks välja viis: Pagari jõulukink, Sweet Potato Cracker, Leivalill, Kilgibatoonid ja Blackcurrant covered chocolate.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 13.11.25, 16:47
Scandagra Eesti – partner põllumehele, kes mõtleb mitu sammu ette
Scandagra Eesti tegevjuht Eigo Siimu asus ametisse selle aasta alguses, tuues põllumajandusse värske pilgu kaubanduse ja juhtimise maailmast. “Minu jaoks oli see täiesti uus sektor – aga mida kuu edasi, seda enam saan aru, kui tugev ja ühtehoidev on põllumeeste kogukond,“ ütleb Siimu ning lisab, et tegu on valdkonnaga, kus usaldus ja koostöö on kõige alus. ”Kui põllumehel läheb hästi, läheb hästi ka meil,“ sõnab ta.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele