• 10.02.22, 16:03

Maaülikooli ideekonkursi finaalis võistlevad uudsed toidutooted

Eesti Maaülikoolis toimuv toiduvaldkonna ideekonkurss "Üllatav (jõulu)kink" on jõudnud kulminatsioonini, kui 11. veebruaril on kavas konkursi finaal.
Konkursi finaal toimub 11. veebruaril Eesti Maaülikooli peahoone aulas.
  • Konkursi finaal toimub 11. veebruaril Eesti Maaülikooli peahoone aulas.
  • Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Konkursile kutsuti osalema kõiki Eesti Maaülikooli töötajad ja tudengid, nii üksi kui grupina. Kokku laekus konkursile seitse ideekavandit, kelle hulgast valis žürii edasisteks näidiste valmistamiseks välja viis: Pagari jõulukink, Sweet Potato Cracker, Leivalill, Kilgibatoonid ja Blackcurrant covered chocolate.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 03.09.25, 11:52
Olukorrast väetiseturul ja sügisväetamine Veeseaduse vaates
Jälle on üks hooaeg lõppemas ning 2025. aasta saagid on peagi salves. Aasta oli meil taas keeruline, oma jahedate ilmade ja rohkete sademetega, nagu tavaliselt – põllumajanduses ei hakka kunagi igav.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele