Autor: Põllumajandus.ee • 4. märts 2022

Põllumajandus- ja Toiduameti Saku peakontori hoone renoveerimine on lõppenud

1. märtsil avas Põllumajandus- ja Toiduamet uksed värskelt renoveeritud Teaduse 2 majas Sakus. Senised asukohad asenduspindadel Teaduse 6a Sakus ning Roosikrantsi 12/2 Tallinnas on suletud. Alates 7. märtsist oodatakse kõiki külalisi Sakus juba uuel aadressil.
Foto: Unsplash

Ameti Saku peakontoris asuvad maaparanduse, taimekaitse, taimetervise, mahepõllumajanduse ja seemne osakond ning Põhja regiooni maaparanduse, seemne, mahepõllumajanduse, taimekaitse, tuulekaera ja väetise valdkonna järelevalveametnikud.

Kohtumised Saku ametnikega palutakse eelnevalt kokku leppida, kontaktid leiab ameti kodulehelt kontaktide juurest.

Põllumajandus- ja Toiduamet on Sakus avatud E-R 8.00-16.30.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960