Autor: Juuli Nemvalts • 13. aprill 2022

Teraviljahinnad muutuvad mitu korda päevas

Venemaa rünnak Ukrainale ning häired maisi ja nisu ekspordis Ukrainasse toovad tõenäoliselt kaasa Poola teraviljaekspordi suurenemise selle hooaja lähinädalatel, teatas Poola teravilja- ja söödakoda.
Ukraina piiri lähedastel aladel Poolas on iga põllulapp kasutusel.
Foto: Juuli Nemvalts

Poola ekspordimahud nisu ja maisi kategoorias olid veebruaris ülimadalad. Tänavu märtsis oli nisu eksport meritsi suurem, ulatudes pea 150 tuhande tonnini. Suurt eksporti on oodata maisi puhul, mille importijate ostud on viimastel päevadel kasvanud.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960