Autor: Põllumajandus.ee • 4. jaanuar 2024

Marku Lamp hakkab Maaülikooli inseneriõpet edendama

Maaülikooli metsanduse ja inseneeria instituudi sihiks uuel aastal on instituudi ettevõtluskoostöö ja teadmussiirde tugevdamine ja seda instituudi kõikides uurimissuundades, pöörates eraldi tähelepanu puidu ja muude ressursside väärindamisele ja inseneeriavaldkonnale.
Marku Lamp alustas tööd Maaülikoolis 1. jaanuarist.
Foto: Eesti Maaülikool

Instituudi direktori Marek Metslaidi sõnul vajab Eesti ja maailm nutikaid, keskkonnasäästlikke ja teaduspõhiseid lahendusi, mida ülikool saab pakkuda. „Teadussaavutuste ellurakendamine sünnib aga tihedas koostöös ettevõtjate ja ühiskonnaga. Need tegevused on töömahukad ja vajavad tugevaid eestvedajaid, seepärast kaasame ka eksperte väljastpoolt ülikooli,“ sõnas Metslaid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960