Autor: Põllumajandus.ee • 18. jaanuar 2024

Keskkonnakomisjon arutas angerjate ümberasustamisega seotut

Riigikogu keskkonnakomisjoni arutelul käsitleti Saadjärve asustatud klaasangerjate hukkumist, angerjate ümberasustamise projekti ja valdkonnaga seotud probleeme.
Keskkonnakomisjon arutas angerjate ümberasustamisega seotud probleeme.
Foto: Erik Prozes

Keskkonnakomisjoni esimees Igor Taro selgitas, et vaja on tuua selgus seoses juhtumiga Saadjärvel, kus seal külmaga vette asustatud klaasangerjad hukkusid. Samuti on vaja saada selgus angerjate ümberasustamise projekti põhjendatuse kohta, missugune on sellel alal tegelik olukord, tekkinud probleemi põhjused ja tagajärjed.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960