Autor: Põllumajandus.ee • 11. juuni 2024

Põllumajanduse tippjuht Maarika Susi: tagasilöögid viivad edasi!

Eelmisel aastal põllumajandussektori tippjuhi tiitli pälvinud Maarika Susi on juht, kes oskab ka keerulistes perioodides ja tagasilöökides näha positiivset ja edasiviivat jõudu. Põllumajandussektor on suurte muutuste tuules ja siit võitjana väljumine nõuab kiiret kohanemisvõimet ning paindlikkust plaane muuta, leiab Susi.
Maarika Susi ja Brit Padjus.
Foto: Swedbank

Põllumajandussektor ei ole tervikuna kõige lihtsam valdkond, kus tegutseda. Kõik ei ole põllumehe enda kätes ning karme tagasilööke võivad põhjustada erinevad ettevõtjast mitte sõltuvad tegurid. Nii on Susi viimasel poolaastal pidanud rinda pistma enim just ilmast tingitud probleemidega.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960