Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 25. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Libedus viis veokitäie sigu kraavi

Viljandimaal sõitis libeda tee tõttu kraavi 45 kodusiga vedanud veoauto. Juhiga on kõik korras, kuid seda, kui paljud sead hukkusid, ei ole veel teada.

Õnnetus juhtus paar kilomeetrit Olustverest Imavere poole, Löövi bussipeatuse lähedal, kui 45 nuumiksiga vedanud Volvo veoauto kaotas juhitavuse ning sõitis kraavi. Juht jäi terveks, kuid ta viidi Paidesse tervisekontrolli.

ERR-i Kesk-Eesti korrespondent Olev Kenk rääkis uudisteportaalile, et õnnetuspaigas on lumi maas ning teeolud libedad. Päästetööde juhi, Viljandi päästepiirkonna operatiivkorrapidaja Ago Aasmäe sõnul põhjustaski õnnetuse libe tee.

Spetsiaalselt sigade veoks mõeldud haagis oli teel Sepa talust Rakvere kombinaati.

Õnnetuspaika tulid kohale ka veterinaariakeskuse töötajad, kes hindavad sigade tervist. Kenki sõnul arvatakse, et suurem osa sigadest on elus. Hukkunud sead maetakse, ellujäänud viiakse Rakvere lihakombinaati.

Vaata õnnetusest videot SIIT.

Autor: põllumajandus. ee

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616