30. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Börs: Veiselihaturul ülepakkumine

Börs: Veiselihaturul ülepakkumine
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Nädala börsiuudised: veiseliha turule annab järgmisel aastal tooni ülepakkumine; maaklerfirma: spekulandid toetavad tooraineturge ka järgmisel aastal; Euroopa Liidu nisueksport taandub; kohvi hinnad võivad tõusta ka järgmisel aastal; nafta hind tõuseb edasi.

Veiseliha turule annab tooni ülepakkumine

Neli tähtsamat faktorit

Veiseliha hind
Foto: Äripäev AS

Maaklerfirma: spekulandid toetavad tooraineid ka järgmisel aastal

Volatiilsus on kasvanud

Euroopa Liidu nisueksport taandub

Toidunisu hind

Toidunisu hind
Foto: Äripäev AS

Rapsiseemnete hind

maisi hind

nisu

Kakao hind

Kohvi hinnad võivad tõusta ka järgmisel aastal

robusta kohv

Robusta kohvi hind
Foto: Äripäev AS

Nafta hind tõuseb edasi

Rotterdami 95 bensiini hind

Autor: Mait Kraun, kaasautor

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960