• 01.02.19, 10:02
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Äripäeva raadios: Eestimaa Talupidajate Keskliit sünnist tänaseni

22. jaanuaril täitus Eestimaa Talupidajate Keskliidul (ETKL) 30. tegutsemisaasta. Ajad ja olud on olnud erinevad, kuid alati on liidu eesmärgiks olnud peretalude eest seismine.
Stuudios on saatejuht Vahur Tõnissoo, Eestimaa Talupidajate Keskliidu juhatuse liige Kerli Ats ja peadirektor aastatel 1992-2016 Kaul Nurm.
  • Stuudios on saatejuht Vahur Tõnissoo, Eestimaa Talupidajate Keskliidu juhatuse liige Kerli Ats ja peadirektor aastatel 1992-2016 Kaul Nurm.
  • Foto: Äripäev AS
Eilses Äripäeva raadiosaates "Kasvupinnas" räägiti nii ETKL-i sünnist ja algusaastatest kui ka tänastest tegemistest ja tulevikuplaanidest.
Saatekülalised olid Eestimaa Talupidajate Keskliidu juhatuse liige Kerli Ats ja peadirektor aastatel 1992-2016 Kaul Nurm. Saadet juhtis Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juhatuse liige Vahur Tõnissoo.

Artikkel jätkub pärast reklaami

Kuulake saadet "Kasvupinnas" Äripäeva uuest podcast'ide keskkonnast.
Saadet toetab Bayer.
Loe lisaks:
Kaul Nurm: talu on tähendanud ja tähendab jätkuvalt eestlaste jaoks vabadust
Palju õnne! Eestimaa Talupidajate Keskliit tähistab väärikat juubelit
Eestlasele on talupidamine nii töö kui elulaad
Jaan Leetsar: ajad olid kiired ja ära tehti palju
Ants Käärma: Taluseaduse, koos talu mõistega, tühistas VII Riigikogu

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.06.25, 16:08
Suursaagi ootuses: mis saab hinnast ja kvaliteedist?
Scandagra Eesti viljaäri juht Marge Pähkel ja teravilja ostujuht Urbo Vilibert tõid stuudiosse värske pildi Eesti ja maailma viljaturust. Põldude olukord Eestis on hetkel muljetavaldav – taliviljad on tihedad kui mets ning taliraps õitseb pikalt ja rikkalikult. Loodetav suur saak seab aga surve alla logistika, kuivatamise ja ladustamise. Urbo Vilibert rõhutas, et päikest on saagi küpsemiseks veelgi vaja, kuid koristuseks tuleb valmis olla – vastasel juhul võib vili minna hapuks juba platsil.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele