Autor: Põllumajandus.ee • 16. aprill 2021

Eesti Parima Toiduaine konkursi piirkondlike väikeettevõtete paremik selgunud

Eesti Parima Toiduaine konkursi piirkondlike väikeettevõtete konkursil osales kokku 67 toodet. Võidu noppisid Puljong OÜ, Põhjala Brewing AS, Saaremaa Delifood, Remedyway ning OÜ Kõivsaare.
Põhjala pruulikoda Noblessneris.
Foto: Liis Treimann

Enim tooteid võistles Põhja-Eestis, kus tihedast konkurentsist väljus parimana Puljong OÜ Foodstudio koorene piprakaste. „Foodstudio näitab oma kõrget taset juba mitmendat aastat järjest – nad võitsid ka eelmisel aastal Põhja-Eesti parima toiduaine tiitli, samuti valiti nad ülekaalukalt rahva lemmikuks. Kastmete valmistamine kodus on aeganõudev protsess, nii et pole ime, et paljud kodukokad eelistavad kasutada valmiskastmeid. Foodstudio koorekaste on suurepärane näide valmiskastmest, mis sobib täiendama väga erinevaid roogi,“ kommenteeris Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960