Autor: Põllumajandus.ee • 2. mai 2023

Põllumehed paluvad kaasliiklejatelt mõistvat suhtumist ja tähelepanelikkust

Kevadised põllutööd nõuavad teedel kaasliiklejate tähelepanu, kuna liikumas on tavapärasest rohkem traktoreid ja muid põllumajandusmasinaid. Põllumehed paluvad kaasliiklejatelt mõistvat suhtumist ja tähelepanelikkust.
Ka võib farmide lähedal näha teed ületamas põllumajandusloomade karju, kes liiguvad ühelt karjamaalt teisele.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja nõukogu liige, Avispeamees OÜ juht Jaak Läänemets ütles teedel sõitva põllumajandustehnika kohta, et enamuses käib praegu põldudel kiire külv. „Kuigi olen lähipäevadel palju maanteedel liigelnud, pole päevasel ajal teedel põllutöömasinaid näinud, eks nad on liikluses rohkem varahommikul või hilja õhtul,“ tunnistas Läänemets.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960