Autor: Põllumajandus.ee • 30. juuni 2023

Üleskutse toidutööstustele – aita tutvustada toidu tootmist!

September on traditsiooniliselt Eesti toidu kuu. Maaeluministeerium pühendab Eesti toidu kuu raames septembrikuu viimase nädala toidutööstuste tutvustamisele. Nädala eesmärk on tuua toidutööstusi tarbijatele lähemale, tutvustades nende igapäevatööd.
September on traditsiooniliselt Eesti toidu kuu.
Foto: Maaeluministeerium

Ürituste programmi levitamisele lisaks on Maaeluministeeriumil tänavu Eesti toidu kuu fookuses teadlik tarbijakäitumine. Seda avatakse sihtgrupile kahest aspektist – mõistlik ja läbimõeldud tarbimine, mis aitab vähendada toidu raiskamist, ja tähelepanu pööramine toidutootmise kestlikkuse aspektidele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960