Fotod: Eesti kündjad maailmameistrivõistlustel

Meie künnimehed Jüri Lai ja Indrek Zilensk
Meie künnimehed Jüri Lai ja Indrek Zilensk

Vaata fotosid Eesti künnitiimist, kes osales Saksamaal toimunud kündmise maailmameistrivõistlustel. Kohal oli ka Eesti künnimeeste fännklubi.

Neljakordne Eesti meister Indrek Zilensk on osalenud eelnevalt neljal korral kündmise MMil – 2001. ja 2015. aastal Taanis, 2002. aastal Šveitsis ja 2014. aastal Prantsusmaal. Nüüd siis viiendat korda Saksamaal.

Meie vaieldamatult kogenuim meisterkündja Jüri Lai on kodumaal meistritiitli pälvinud lausa 11 korral. Ka on tema Eesti kündjatest kõige enam osalenud maailmameistrivõistlustel, seda aastatel 2007 ja kõikidel järjestikkustel aastatel alates aastast 2010 kuni tänavuse võistluseni.

Nii, et saab öelda, et meeste võistluskogemus on märkimisväärne. Sel korral saavutasid meie kündjad koondtulemuste põhjal tugevad kohad. Pöördatrade klassis võistles 27 võistlejat, rohumaa künnis saavutas Jüri Lai väga kõrge 7. koha ja kõrrepõllul 17. koha ning koondtulemusena saavutas mees 14. koha.

Indrek Zilensk oli rohumaa künnis 22. kohal  ja kõrrepõllul 20nes. Tema võistlusklassis osales 26. kündjat ning koondtulemusena sai mees 20. koha.

Galerii

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised