Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 26. september 2023

Airi Külvet tiitlist: see on tunnustus looduslähedasele tootmisele

Aasta Põllumees 2023 tiitli pälvis mahetootja Airi Külvet, kes kasvatab Jõgevamaal Puutsa talus tippklassi lihaveised. Konkursi hindamiskomisjon tõi valikut tehes välja, et Puutsa talus valitseb loodussõbralik mõtteviis, kus on saavutatud hea tasakaal keskkonna ja loomakasvatuse vahel.
Aasta Põllumees 2023 tiitli pälvis mahetootja, Puutsa talu perenaine, Airi Külvet.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Airi Külvet ütles Äripäeva teemaveebile Põllumajandus.ee, et antud tiitel teeb ta tõesti väga õnnelikuks. „Tunne on väga hea, sest see on tunnustus looduslähedasele mahetootmisele, mida ma olen juba aastaid viljelenud. Ka olla teine naine, kes selle tunnustuse läbi ajaloo on saanud, on tore,“ sõnas Külvet.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960