Rapla maakonna tippauhinna pälvib ETKÜ juht

Tanel-Taavi Bulitko
Tanel-Taavi Bulitko

Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu (ETKÜ) juhti Tanel-Taavi Bulitkot on otsustatud premeerida maakonna tippauhinnaga.

Rapla maakonna tippauhinda “Rapla Redel” antakse üksikisikutele või kollektiividele, kellel on silmapaistvaid teeneid maakonna arendamisel ja esindamisel kultuuri, spordi, hariduse või ettevõtluse valdkonnas.

Raplamaa Omavalitsuste Liidu juurde moodustatud auhinnakomisjon otsustas annetada 2019. aastal “Rapla Redeli” Tanel Bulitkole, kuna ta on üks parimaid oma eriala spetsialiste riigis. Tema juhtimise ajal on ETKÜ olnud pidevas arenemises, pälvinud Raplamaa töötaja sõbra tiitli, toetanud Kehtna kunstide kooli ja Kehtna koduvalla aabitsa väljaandmist.

Auhind antakse üle 15. veebruaril maakondlikul tänugalal.

Loe lisaks:

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised