Rapla maakonna tippauhinna pälvib ETKÜ juht

Tanel-Taavi Bulitko  Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Eesti Tõuloomakasvatajate Ühistu (ETKÜ) juhti Tanel-Taavi Bulitkot on otsustatud premeerida maakonna tippauhinnaga.

Rapla maakonna tippauhinda “Rapla Redel” antakse üksikisikutele või kollektiividele, kellel on silmapaistvaid teeneid maakonna arendamisel ja esindamisel kultuuri, spordi, hariduse või ettevõtluse valdkonnas.

Raplamaa Omavalitsuste Liidu juurde moodustatud auhinnakomisjon otsustas annetada 2019. aastal “Rapla Redeli” Tanel Bulitkole, kuna ta on üks parimaid oma eriala spetsialiste riigis. Tema juhtimise ajal on ETKÜ olnud pidevas arenemises, pälvinud Raplamaa töötaja sõbra tiitli, toetanud Kehtna kunstide kooli ja Kehtna koduvalla aabitsa väljaandmist.

Auhind antakse üle 15. veebruaril maakondlikul tänugalal.

Rapla maakonna tippauhind Rapla Redel

Rapla maakonna tippauhind Rapla Redel on kunstnik Saima Randjärve kavandatud redelit meenutav skulptuur, millega autasustatakse üldjuhul üksikisikut või kollektiivi, kellel on silmapaistvaid teeneid maakonna arendamisel ja esindamisel kultuuri, spordi, hariduse, ettevõtluse jms valdkonnas.

Loe lisaks:

Fotod: Keavas sai näha pirakaid tõupulle

Eesti Tõulooma­kasvatajate Ühistu 25 edukat aastat

Suur fotogalerii: ETKÜ 25

Jaga lugu:

Põllumajandus.ee suurtoetajad:

PÕLLUMAJANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad põllumajanduse uudised igal nädalal enda postkasti.

Põllumajandus.ee toetajad:

Meelika Sander-Sõrmus
Meelika Sander-Sõrmuspollumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150